a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

My pink products!

My pink products! essence, erre due maybelline, bourjois

Γεια σας κορίτσια!
Χρόνια μας πολλά! Σήμερα 8 Μαρτίου είναι η διεθνής ημέρα της γυναίκας, που μας υπενθυμίζει την πρόοδο και τον αγώνα των γυναικών για την χειραφέτηση τους. Ωστόσο, επιστρέφοντας στο beauty κομμάτι της ημέρας σας ετοίμασα ένα πόστ με το χρώμα που όλες αγαπάμε, το ροζ! Δείτε λοιπόν τα αγαπημένα μου ρόζ προϊόντα!





lip&cheek 201
vivid rose & lip67
 Ξεκινάμε με την μάσκαρα I love Extreme απο την Essence, μια μάσκαρα πολύ οικονομική που δίνει πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα απο την 1η κιόλας στρώση με καταπλήκτικό όγκο και μήκος και βαθύ μαύρο χρώμα!
  Το Soft Crayon lip & cheek στην απόχρωση 201 απο την erre due είναι ένα απαλό ρόζ χρώμα για μάγουλα και χείλη που δουλέυει καταπληκτικά είτε το χρησιμοποιήσετε σαν κραγιόν είτε σαν ρουζ, ιδανική καθημερινή επιλογή! 
  Συνεχίζουμε με maybelline κραγιόν απο την σειρά color sensational στην απόχρωση  vivid rose 904 είναι ένα έντονο φούξια με satin τελείωμα αρκετά ενυδατικό, συνδυάζεται άψογα με το lasting contour lip 67 της erre due

Τα γνωστά σε όλες baby lips της maybelline είναι ενυδατικά στίκ με χρώμα, το συγκεκριμένο είναι στην απόχρώση pink punch αρκετά ενυδατικό με ρόζ χρώμα και άρωμα κεράσι!
 
Bourjois color edition 24h 03 petale de glace

 Τέλος, 2 προϊόντα απο την λατρεμένη bourjois, η κρεμώδης σκιά colour edition 24h στην απόχρωση 03 petale de glace με γυαλιστερό αποτέλεσμα και το ρούζ στην απόχρωση 54 rose frisson, αυτά τα 2 προϊόντα είναι τα αγαπημένα μου η σκιά αφήνει ένα υπέροχο ρόζ-καφέ χρώμα στα βλέφαρα ιδανική καθημερινή επιλογή καθώς είναι και πολύ σταθερή.
 Το ρούζ έχει ένα τριανταφυλλένιο χρώμα που δίνει όψη υγείας, το υπεραγαπώ γιατί είναι το πρώτο ρούζ που αγόρασα!
Bourjois blush 54 Rose Frisson

Αυτά λοιπόν τα προϊόντα είναι πολυαγαπημένα για μένα και λόγω της πολύ καλής ποιότητας τους αλλά και για την ρόζ αισθητική τους! Θα κλείσω με ένα ρητό για όλες τις γυναίκες που καθημερινά αγωνίζονται για να πετύχουν τους στόχους τους  

“Οι γυναίκες είναι ικανές από το μηδέν να κάμουν το παν.”
Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι

Να είστε όλες καλά αγαπημένες μου,

Δεν υπάρχουν σχόλια: