a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Skincare Routine February 2015


     Όσο και να σου αρέσει να βάφεσαι και να πειραματίζεσαι με το μακιγιάζ, πρέπει πάντα να έχεις κατά νου, πως για να κάτσει καλά το μακιγιάζ πάνω στην επιδερμίδα σου και να την κάνει να φαίνεται όμορφη, θα πρέπει να την φροντίζεις καθημερινά. Σήμερα λοιπόν, θα μοιραστώ μαζί σου τα προιόντα που εγώ χρησιμοποιώ για την περιποίηση της επιδερμίδας μου. Αρχικά να σας μιλήσω λίγο για τον δικό μου τύπο επιδερμίδας. Η επιδερμίδα μου είναι κανονική, συνήθως εμφανίζω λιπαρότητα στην ζώνη Τ και πολύ σπάνια βγάζω σπυράκια.
    
Caudalie Eau Micellaire Demaquillante

Ας ξεκινήσουμε από την αφαίρεση του μακιγιάζ. Τον
τελευταίο καιρό για αυτόν τον σκοπό χρησιμοποιώ το micellaire νεράκι της Caudalie, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους, είτε ως ντεμακιγιάζ είτε ως νερό καθαρισμού. Mπορείς να το χρησιμοποιήσεις τόσο στο πρόσωπο όσο και στα μάτια. Αφαιρεί το μακιγιάζ πολύ καλά, ακόμη και αδιάβροχη μάσκαρα και eyeliner με λίγη περισσότερη προσπάθεια, ή απλά αφήνοντας τον δίσκο ντεμακιγιάζ με το νεράκι πάνω στα βλέφαρα σας για λίγο παραπάνω από ότι θα το αφήνατε κανονικά. Δεν ερεθίζει καθόλου το δέρμα και παράλληλα έχει ένα πολύ ελαφρύ άρωμα φρεσκάδας. Στην συσκευασία αναγράφεται πως δεν χρειάζεται να ξεπλύνεις το πρόσωπο σου, μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ, εγώ όμως παρόλα αυτά συνηθίζω να το ξεπλένω για να φύγουν τα τυχόν υπολείμματα.


Bioderma Sebium Gel Moussant



Τις μέρες που βγάζω κάποια σπυράκια μαρέσει να χρησιμοποιώ κάποιο πιο βαρύ καθαριστικό προσώπου για πιο βαθύ καθαρισμό και για να βοηθήσω τα τυχόν σπυράκια να φύγουν ευκολότερα. Αυτό που χρησιμοποιώ είναι το Sebium Gel Moussant της Bioderma για μεικτό/λιπαρό δέρμα. Είναι ουσιαστικά ένα αφρώδες gel καθαρισμού . Καθαρίζει πολύ καλά το πρόσωπο και αφού το ξεπλύνεις, αφήνει μια βαθιά αίσθηση φρεσκάδας .
Το μόνο στο οποίο χρειάζεται προσοχή με το συγκεκριμένο προιόν , είναι να μην πάει όπως ξεπλένετε το πρόσωπο σας πάνω στα μάτια σας γιατί θα αρχίσει να σας τσούζει. Επίσης αφαιρεί πολύ καλά τα υπολείμματα μακιγιάζ!!





Korres Face & Eye Masks



Συνήθως 2 φορές την εβδομάδα ή οποτεδήποτε νιώθω πως το θέλω ή πως το δέρμα μου το χρειάζεται  συνηθίζω να κάνω κάποια μάσκα Αυτές που χρησιμοποιώ τελευταία είναι οι καινούργιες μάσκες τους Korres . Για όλο το πρόσωπο χρησιμοποιώ την μάσκα με καρπούζι , για αναζωογόνηση και για ξεκούραστη όψη, Μια πολύ καλή μάσκα που αφήνει το δέρμα πολύ απαλό και το κάνει να δείχνει ξεκούραστο και φρέσκο. Για την περιοχή των ματιών χρησιμοποιώ την μάσκα με αγγούρι για μαύρους κύκλους και για σακούλες. Έχει υφή τζελ και πραγματικά μπορείς να νιώσεις την επίδραση της από το πρώτο λεπτό . Αφήνει την περιοχή των ματιών πολύ ενυδατατωμένη και θεωρώ πως σταδιακά μετά από κάποιες εφαρμογές συμβάλλει στην μείωση των μαύρων κύκλων.




Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet,
Bioten Perfect Hands SOS hand cream,
Liposan Fruity Shine 

Και κλείνω με την ενυδάτωση προσώπου,χεριών και χειλιών. Για την ενυδάτωση του προσώπου μου χρησιμοποιώ  της Caudalie τo Vinosource moisturizing sorbet . Είναι μία ενυδατική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κρέμα ημέρας αλλά και νύχτας. Η υφή της όπως μπορείς να δεις και στην φωτογραφία δεν είναι κανονική υφή όπως οποιασδήποτε άλλης κρέμας, αυτό είναι και το γεγονός που την κάνει διαφορετική.Είναι μία κρέμα σε μορφή sorbet , έχει δηλαδή μικρά γρομπαλάκια τα οποία με το που απλώνετε την κρέμα στο πρόσωπο σας διαλύονται. Η συγκεκριμένη κρέμα είναι τόσο ενυδατική όσο πρέπει. Απορροφάται σχεδόν κατευθείαν από το δέρμα και το αφήνει άκρως ενυδατωμένο και απαλό . Ένα προιόν το οποίο επανέφερε τα χέρια μου στα φυσιολογικά τους, μία περίοδο που ήταν πολύ ξηρά ήταν η κρέμα χεριών SOS perfect hands της Bioten.Απευθύνεται σε περιπτώσεις με πολύ ξηρά και σκασμένα χέρια και περιέχει έλαιο argan . Το πόσο γρήγορα κατάφερε να επαναφέρει τα χέρια μου στην αρχική τους κατάσταση πραγματικά δεν περιγράφεται! Κατά την άποψη μου είναι ένα άψογο προιόν! Τέλος δεν μπορώ να ξεχάσω την περιποίηση των χειλιών . Αυτή την εποχή χρησιμοποιώ ένα lip balm από την εταιρεία Liposan της σειράς fruity shine με γεύση καρπούζι . Πολύ ενυδατικό και με χρώμα που ίσα καταφέρνει να χρωματίζει τα χείλη αλλά παράλληλα να τα δείχνει γεμάτα και ζουμερά .

Αυτά λοιπόν για σήμερα κορίτσια !Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προιόντα; Αν ναι, πως σας φάνηκαν; Εσείς ποια προιόντα χρησιμοποιείτε για την περιποίηση της επιδερμίδας σας;

Θα τα πούμε σύντομα σε κάποιο άλλο post!
Tάνια

Δεν υπάρχουν σχόλια: