a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

3 τρόποι για να βάλεις Eyeliner! Ποιος απ'όλους ταιριάζει σε εσένα;


Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα θα σας δείξω τρεις τρόπους, τους οποίους εγώ χρησιμοποιώ για να κάνω γραμμή eyeliner και τα αγαπημένα μου προιόντα για αυτούς τους τρόπους!



Θα αρχίσω από τα γνωστά σε όλους και κλασσικά μολύβια ματιών. Τα μολύβια ματιών μπορούμε να τα βρούμε σε δύο ειδών συσκευασίες..Τα ξύλινα και τα μηχανικά. Εμένα τα αγαπημένα μου είναι τα μηχανικά μολύβια της Essence! Έχω τέσσερις αποχρώσεις. Την Berry Merry μία σκούρα μοβ δαμασκηνί απόχρωση, την Hot chocolate ένα κλασσικό καφέ, την Black fever το κλασσικό μαυρο μολύβι που όλες έχουμε και τέλος την Cool dawn ένα πολύ ωραίο σκούρο μπλε.

 Γενικότερα είναι πολύ μαλακά-βουτυρένια μολύβια με έντονη απόδοση!  Είναι πολύ εύκολα στην χρήση τους, και οποιαδήποτε κοπέλα μπορεί με μεγάλη ευκολία να δημιουργήσει μία γραμμή eyeliner! Μπορείς να τα βρεις σε άπειρες αποχρώσεις και τελειώματα από πολλές εταιρείες! Αφαιρούνται πολύ έυκολα, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις τόσο ως γραμμή eyeliner όσο και στην κάτω υγρή εσωτερική γραμμή του ματιού αλλά και πάνω, προκειμένου να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται πιο πυκνές .Έχουν αρκετά καλή διάρκεια και τέλος συγχωρούν τα λάθη και σβήνονται αρκετά εύκολα, αφού δεν στεγνώνουν κατευθείαν.


Kαι περνάμε στον πιο σταθερό τρόπο με τον οποίο μπορείς να κάνεις μία γραμμή eyeliner! Εγώ για αυτό τον σκοπό χρησιμοποιώ το gel eyeliner της Μaybelline στην απόχρωση Black. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σκιά εκτός από eyeliner,αρκεί να το δουλέψετε γρήγορα!Απαραίτητο για να χρησιμοποιήσετε μία τέτοιας μορφής eyeliner είναι να έχετε ένα πινελάκι . Το συγκεκριμένο όταν το αγοράζετε έχει μέσα αυτό το πινελάκι. 

Το πινέλο όπως μπορείς να δεις είναι στρογγυλεμένο οπότε εμένα δεν με βολεύει και τόσο για αυτό για την εφαρμογή του χρησιμοποιώ κοφτό .


Είναι η πιο σταθερή μορφή που μπορείς να βρεις σε eyeliner! Δεν χρειάζεται και τόσο σταθερό χέρι αφού με το πινέλο που μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Επειδή είναι φοβερά σταθερό, δεν μπορείτε ούτε να διορθώσετε εύκολα κάποιο λάθος και ίσως αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο να το αφαιρέσετε. Νομίζω πως αυτή η μορφή eyeliner έχει την καλύτερη απόδοση και διάρκεια όποτε εάν θέλεις να έχεις έντονη γραμμή eyeliner και το χρειάζεσαι και για πολλές ώρες, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.


Και τελειώνω με τον δικό μου αγαπημένο τρόπο για να κάνω γραμμή eyeliner, το στυλό eyeliner. Οι περισσότερες κοπέλες συνήθως το φοβούνται γιατί η αλήθεια είναι πως θέλει αρκετά σταθερό χέρι αλλά είναι να το συνηθίσεις! Μία δύο φορές να κάνετε εξάσκηση θα το καταφέρετε!

 Αυτόν τον καιρό χρησιμοποιώ το αδιάβροχο στυλό eyeliner της Εssence. Το συγκεκριμένο εφόσον είναι και αδιάβροχο,  εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια , αλλά παρά αυτό το γεγονός αφαιρείται αρκετά εύκολα. To μόνο αρνητικό αυτού, είναι πως εάν το περάσεις μία φορά και το ξαναπατήσεις από επάνω, υπάρχει πιθανότητα να μεταφερθεί στο πάνω σου βλέφαρο.  Γενικότερα τα στυλό eyeliner είναι ο ιδανικός τρόπος για να πετύχεις ένα cat eye ενώ με το απλικατέρ του μπορείς να κάνεις από την πιο λεπτή έως και την πιο παχουλή γραμμή .Έχει αρκετά έντονη απόδοση, αλλά σε καμία περίπτωση όχι τόσο έντονη όσο το gel eyeliner. Yπάρχουν στυλό με διάφορα απλικατέρ, είτε σφούγγινα είτε τρίχινα, οπότε με λίγο ψάξιμο και κάποιες δοκιμές μπορείς να βρεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα . Επίσης αυτού του τύπου το eyeliner μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για να καλύψεις τα κενά και την κόλλα στις πρόσθετες βλεφαρίδες!

Αυτά λοιπόν και σήμεραα! Εσύ ποιον τρόπο χρησιμοποιείς και ποιο προιόν για να κάνεις γραμμή eyeliner;

Πολλά φιλιά ,
Τάνια





Δεν υπάρχουν σχόλια: