a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Αγαπημένα Μαρτίου 2015


Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Σήμερα είμαι εδώ με τα αγαπημένα του μήνα Μαρτίου!!
Πάμε να ξεκινήσουμε! 
Θα αρχίσω από τα αγαπημένα μου skincare προιόντα και την  αγαπημένη μου μυρωδιά για αυτόν τον μήνα.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Day to night makeup look


Γεια σας, γειαα σας! Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες!!
Σήμερα είμαι εδώ με δυο ιδέες μακιγιάζ για εσάς που πρέπει να πάτε κατευθείαν κάπου μετά την δουλειά ή τη σχολή και δεν έχετε τον χρόνο να αλλάξετε όλο σας το μακιγιάζ!

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Apivita haircare routine! Review: apivita propoline σαμπουάν για εξισορρόπηση της έντονης λιπαροτητας

Apivita propoline & haircare


Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα σας έχω ένα πόστ σχετικά με τα 2 προϊόντα της Apivita που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό για την περιποίση των μαλλιών μου και επείδη μου αρέσουν πάρα πολύ δε μπορούσα να μη τα μοιραστώ μαζί σας!
Το Apivita propoline σαμπουάν εξισορρόπησης για έντονη λιπαρότητα με μέντα και πρόπολη, είναι το μόνο σαμπουάν που χρησιμοποιώ απο όταν το απέκτησα! Δεν κάνει θαύματα με την λιπαρότητα,

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Review: UBU Smoke Screens Kit & UBU Blender Baby

UBU SMOKE SCREENS KIT & UBU BLENDER BABY

Κάποια από τα προϊόντα τα οποία κυκλοφορούν πολύ, τώρα τελευταία στα Hondos Center είναι τα εργαλεία μακιγιάζ της εταιρείας UBU  δηλαδή Urban Beauty United. Έτσι και εγώ, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και ενέδωσα. Αγόρασα λοιπόν το Smoke Screens set και το Blender baby!

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

3 Ways to wear nude lips

Τα τελευταία χρόνια τα nude χείλη φοριούνται από όλο και περισσότερες γυναίκες. Για πολλές από αυτές τα nude κραγιόν έχουν αποκτήσει σταθερή θέση στο καθημερινό τους μακιγιάζ , ενώ πολλές κοπέλες τα προτιμούν και για τις βραδυνές τους εμφανίσεις με ένα πιο σκουρόχρωμο μακιγιάζ στα μάτια!

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

My pink products!

My pink products! essence, erre due maybelline, bourjois

Γεια σας κορίτσια!
Χρόνια μας πολλά! Σήμερα 8 Μαρτίου είναι η διεθνής ημέρα της γυναίκας, που μας υπενθυμίζει την πρόοδο και τον αγώνα των γυναικών για την χειραφέτηση τους. Ωστόσο, επιστρέφοντας στο beauty κομμάτι της ημέρας σας ετοίμασα ένα πόστ με το χρώμα που όλες αγαπάμε, το ροζ! Δείτε λοιπόν τα αγαπημένα μου ρόζ προϊόντα!

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Skincare Routine February 2015


     Όσο και να σου αρέσει να βάφεσαι και να πειραματίζεσαι με το μακιγιάζ, πρέπει πάντα να έχεις κατά νου, πως για να κάτσει καλά το μακιγιάζ πάνω στην επιδερμίδα σου και να την κάνει να φαίνεται όμορφη, θα πρέπει να την φροντίζεις καθημερινά. Σήμερα λοιπόν, θα μοιραστώ μαζί σου τα προιόντα που εγώ χρησιμοποιώ για την περιποίηση της επιδερμίδας μου. Αρχικά να σας μιλήσω λίγο για τον δικό μου τύπο επιδερμίδας. Η επιδερμίδα μου είναι κανονική, συνήθως εμφανίζω λιπαρότητα στην ζώνη Τ και πολύ σπάνια βγάζω σπυράκια.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Συνέντευξη με την Τίνα Μιχαηλίδου! It’s My Life By Tina Michaelidou



Γεια σας κορίτσια! Ένα από τα πράγματα το οποία θέλαμε να επιτύχουμε από τότε που αρχίσαμε το blog μας είναι να γνωρίσουμε εσάς αλλά και όλες τις υπόλοιπες bloggers και αναπτύξουμε φιλικές σχέσεις μαζί σας αλλά και μαζί τους. Σήμερα λοιπόν παίρνουμε συνέντευξη από την Tίνα Μιχαηλίδου, μία πολύ γλυκιά και ομιλιτική κοπέλα που της αρέσει να blog-άρει! Δεν σταματάει όμως εδώ, δώσαμε και εμείς συνέντευξη στην Τίνα. Επισκεφθείτε το blog της Τίνας για να μάθετε και άλλα πράγματα για εμάς το πως ενταχθήκαμε στην blog-όσφαιρα και άλλα πολλά!  Δείτε την συνέντευξη που μας πήρε η γνωστή και επιτυχημένη blogger Τίνα Μιχαηλίδου απο το https://tinamichaelidou.wordpress.com.

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Προιόντα που δε θα ξαναγοράσω ποτέ!

L'oreal,Avene, Max Factor, Seventeen
Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας δείξω κάποια προιόντα που με απογοήτευσαν και δε θα τα ξαναγοράσω ποτέ! Το γεγονός οτι δεν ταίριαξαν σε μένα δε σημάινει αυτόματα και οτι είναι κακά προιόντα γιατί σε κάποια άλλη μπορεί να δούλεψαν μια χαρά και να ταίριαξαν στις ανάγκες της! Τα προιόντα αυτά λοιπόν δεν ταίριαξαν καθόλου σε εμένα! Πάμε λοιπόν να σας τα δείξω και να δείτε και τους λόγους που για μένα είναι αποτυχημένες αγορές!