a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Top 5: Αγαπημένα προϊόντα περιποίησης


Γεια σας φίλες μου!
Μετά από το Τop 5 της Κωνσταντίνας για τα 5 αγαπημένα drugstore προϊόντα της που θα βρείτε εδώ ήρθε το Top 5 για τα αγαπημένα μου προϊόντα περιποίησης!
Ας μην καθυστερούμε όμως, ας ξεκινήσουμε!

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Αγαπημένα Απριλίου 2015!


Γειά σας κορίτσια μου!

  Ο Απρίλιος ήταν ένας αρκετά ωραίος μήνας για μένα διότι ξεκουράστηκα, κοιμήθηκα, βγήκα, έκανα ψώνια και άλλα τέτοια ωραία πράγματα! Ήρθε η άνοιξη επιτέλους, έφτιαξε ο καιρός και μαζί του και η διάθεσή μου! Για κάποιο λόγο κάθε πρωτοχρονιά και κάθε άνοιξη είναι σαν μια νέα αρχή για μένα είτε λόγο καιρού είτε επειδή πλησιάζουν τα γενέθλια μου έτσι πάντα θέτω νέους στόχους και προσπαθώ να τους πετύχω! Δυστυχώς η χαλάρωση τώρα έφτασε στο τέλος της διότι το πανεπιστήμιο ξανάνοιξε και η εξεταστική πλησιάζει απειλητικά! Ωστόσο, δεν θέλω να το σκέφτομαι, οπότε πάμε να δούμε τα προϊόντα που ξεχώρισα τον μήνα Απρίλιο!

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΩ ΠΟΤΕ #2


Γειά σας κορίτσια! Γενικότερα, οταν βγαίνω για ψώνια , φροντίζω πιο πριν να έχω κοιτάξει για review των προιόντων που θέλω να αγοράσω..Κάποιες φορές όμως την πατάω και εγώ είτε γιατί αγόρασα ένα προιόν το οποίο άρεσε σε όλες όσες το δοκίμασαν και απλά εμένα  δεν μου ταίριαξε.. Είτε γιατί ήταν αγορά της στιγμής. Έτσι κάποιες φορές καταλήγω σε προϊόντα αποτυχίες.

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Top 5: Drugstore make up products



Γεια σας κορίτσια!
Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τα 5 αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ, τα οποία είναι απο οικονομικές σχετικά εταιρίες, και αξίζουν σίγουρα τα χρήματά τους!

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Συνταγή για κρητικά καλιτσούνια λυχναράκια



Γεια σας κορίτσια,

  Σήμερα σας έχω ένα διαφορετικό πόστ που δεν σχετίζεται με ομορφιά όπως συνήθως! Λόγω των ημερών θα δείτε μια συνταγή για τα παραδοσιακά κρητικά καλιτσούνια που κάνουμε κάθε Πάσχα στην Κρήτη. Το γλυκό αυτό είναι νομίζω πολύ διάσημο και όλοι το γνωρίζουν, στην Κρήτη θα δείτε καθ'ολη την διάρκεια του χρόνου καλιτσούνια στα ζαχαροπλαστεία! Πάμε λοιπόν να τα ετοιμάσουμε!
  Η συνταγή είναι αρκετά απλή, νομίζω όλη η δυσκολία βρίσκεται στην διαδικασία για να σχηματιστεί το κάθε ένα!

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

6 LIP PRODUCTS FOR SPRING


Όσο και αν δεν θέλει να μπει η άνοιξη, όσο και αν βρέχει, όσο και αν φυσάει και κάνει κρύο... ποια από εμάς δεν αναζητάει την άνοιξη, το καλοκαίρι, τα ανοιχτά και έντονα χρώματα; Καμία νομίζω! Αφού λοιπόν δεν έρχεται μόνη της η άνοιξη...ας την φέρουμε εμείς! Σήμερα λοιπόν, θα σου δείξω τα 6 αγαπημένα μου προιόντα χειλιών για την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι. Οι επιλογές μου περιλαμβάνουν 5 κραγιόν με διάφορες φόρμουλες αλλά και αποχρώσεις όπως επίσης και ένα ενυδατικό χειλιών,για τις κοπέλες που θέλουν ενίοτε να βάλουν κάτι πιο ελαφρύ!

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Βραδυνή περιποίηση για ακνεϊκό δέρμα, Frezyderm ac-norm review #2 ( active foam plus, normalizing lotion,medilike effect 3 cream)



My Nighttime routine


Γεια σας κορίτσια μου!

  Σήμερα σας έχω ένα πόστ για όλες εσάς που βασανίζεστε απο την ακμή, όπως και εγώ! Θα σας δείξω πώς περιποιούμαι το πρόσωπο μου τα βράδια !Λίγα λόγια για εμένα, έχω λιπαρό δέρμα, είμαι 19 χρονών και έχω ακμή απο την έκτη δημοτικού! Ευτυχώς δεν είναι βαριάς μορφής (κυστική ακμή), είναι μέτριας έντασης, τώρα θα την έλεγα ήπια και δεν έχω σε όλο το πρόσωπο. Τώρα έχω μόνο στα μάγουλα ενώ παλιά είχα μόνο στο μέτωπο. Να σας πω ότι φυσικά δεν είμαι ειδικός και τα προϊόντα που σας δείχνω είναι καθαρά δείγματα της προσωπικής μου κρίσης και δε θα σας πρότεινα να τα αγοράσετε πριν συμβουλευτείτε κάποιον δερματολόγο. Εγώ τα επέλεξα μόνη μου χωρίς να συμβουλευτώ κάποιον ειδικό γνωρίζοντας οτι αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό! Παρόλα ταύτα μου βγήκε σε καλό και για αυτό θα τα μοιραστώ μαζί σας!
   Η Frezyderm, η οποία είναι και η πρωταγωνίστρια της βραδυνής μου περιποίσης όπως βλέπετε, βρήκε την κατάλληλη στιγμή για να λανσάρει την καινούρια της σειρά! Πραγματικά είχα απελπιστεί εκείνη την περίοδο με την ακμή (νομίζω ήταν αρχές Σεπτέμβρη) και μόλις είδα στα email μου την ενημέρωση για αυτή την σειρά πραγματικά ενθουσιάστηκα και έσπευσα όπως καταλαβαίνετε να την αγοράσω (απο ηλεκτρονικό φαρμακείο φυσικά). Ας πάρουμε με την σειρά ένα ένα τα προϊόντα!

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

3 τρόποι για να βάλεις Eyeliner! Ποιος απ'όλους ταιριάζει σε εσένα;


Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα θα σας δείξω τρεις τρόπους, τους οποίους εγώ χρησιμοποιώ για να κάνω γραμμή eyeliner και τα αγαπημένα μου προιόντα για αυτούς τους τρόπους!