a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Προϊόντα που δε θα ξαναγοράσω ποτέ: make up edition



Γεια σας κορίτσια,

Σήμερα θα σας δείξω 3 προϊόντα μακιγιάζ που με απογοήτευσαν, σίγουρα το ότι δεν ταίριαξαν σε εμένα και τις ανάγκες μου δεν τα κάνει ''κακά'' προϊόντα καθώς σε κάποια άλλη μπορεί να ταιριάζουν, θέλω να πώ ότι είναι καθαρά υποκειμενικό το τι αρέσει στον καθένα! Πάμε λοιπόν να δούμε την δική μου άποψη!

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Σήμερα μαγειρεύουμε Pancakes!

 
 
 
 
 
Γειαααα σας!! Σήμερα είμαι εδώ με ένα διαφορετικό Post από τα υπόλοιπα! Συνεχίζοντας την ενότητα της μαγειρικής που ανοίξαμε το Πάσχα στο blog μας με την συνταγή για τα κρητικά καλιτσούνια που μπορείτε να βρείτε εδώ, σήμερα φτιάχνουμε Pancakes! Πόσες φορές έχετε ξυπνήσει και  θέλετε να φτιάξετε κάτι να φάτε αλλά δεν ξέρετε τι; Εγώ πάντως πολλές, και επειδή γενικότερα μου αρέσει να πειραματίζομαι με το πρωινό μου προσπαθώ να βρίσκω ιδέες για καλό πρωινό ετσί ώστε να με κρατήσει μέχρι την ώρα που θα φάω μεσημεριανό! Όσον αφορά τα pancakes τώρα, τον τελευταίο καιρό τα βλέπω παντού, οπότε είπα και εγώ να πειραματιστώ και να τα φτιάξω!

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Πρωινή ρουτίνα περιποίησης για δέρμα με ακμή



Γεια σας κορίτσια,
Σήμερα θα σας δείξω την πρωινή περιποίηση που κάνω καθημερινά στο πρόσωπο μου, όπως σας έχω ξαναπεί είμαι σχεδόν 20 χρονών (θα γίνω την Πέμπτη), δεν είμαι ειδικός και τα προϊόντα που σας δείχνω είναι απο την προσωπική μου εμπειρία! Αν θέλετε να δείτε την βραδυνή μου ρουτίνα πατήστε εδώ.

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

All about that base!



Σίγουρα η βάση του μακιγιάζ είναι το πιο σημαντικό βήμα! Σήμερα λοιπόν είμαι εδώ για να σας δείξω δυο τρόπους που εμένα μου αρέσει να κάνω την βάση μου. Ο πρώτος είναι αυτός ο συνδυασμός προϊόντων που μου αρέσει να κάνω για ένα καθημερινό-ελαφρύ μακιγιάζ και ο δεύτερος ένας πιο "βαρύς" συνδυασμός,  πιο σταθερός και καλύτερης διαρκείας για μια βραδυνή έξοδο,  ή  για κάποιες μέρες που ξέρω ότι θα είμαι για πολύ ώρα έξω από το σπίτι οπότε και χρειάζομαι κάτι πιο σταθερό.

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Review: Batiste dry shampoo cherry (ήρθαν επιτέλους στην Ελλάδα)

Γεια σας κορίτσια!

  Πολύ ντόρος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό από Ελληνίδες και ξένες bloggers για τα dry shampoo από την batiste, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα σε όλα τα hondos center της Ελλάδας. Εγώ πήρα το δικό μου πριν αρκετό καιρό από το makeup house.gr. Για πάμε να δούμε αξίζουν τελικά, είναι τόσο καλά όσο λέγεται;

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Review: Nivea Face and Eye cream



Καλησπέρα κορίτσια!
Έχοντας κανονική επιδερμίδα όπως σας έχω πει , δεν έχω θέμα στο να δοκιμάζω κατά καιρούς drugstore ενυδατικές κρέμες και όχι μόνο φαρμακευτικές . Οπότε προσπαθώ να δοκιμάζω όσα πιο πολλά μπορώ τόσο από φαρμακευτικά όσο και από drugstore για να βρω επιτέλους τι ταιριάζει απόλυτα στις δικές μου ανάγκες..

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Spring essentials 2015




Γεια σας κορίτσια!
  Ο Μάιος είναι για μένα ο κατεξοχήν μήνας της άνοιξης, αγαπώ τον Μάιο γιατί έχω τα γενέθλια και την γιορτή μου αυτό τον μήνα αλλά και γιατί ο καιρός είναι πολύ καλός και μας υπενθυμίζει ότι είμαστε μια ανάσα από το καλοκαίρι! Σήμερα λοιπόν θα μοιραστώ μαζί σας τα προϊόντα που θεωρώ απαραίτητα για την άνοιξη! Θα δείτε και fashion κομμάτια και όχι μόνο προϊόντα ομορφιάς όπως συνήθως.